CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, May 30, 2010

Creating happy lifestyle

urmmm... tajuk mcm menarik...

Actually bila aku renung2 balik.. aku ni menjalani kehidupan yg agak boring kut huhu~~

Yang aku biasa wat pi keje balik keje..

Tapi sememangnya aku bukanlah org yg jenis kaki berjalan ni..

Pada aku kuar bila perlu jek... yela kang kuar tanpa halatuju agak membazir masa...

Sekarang ni kena cari satu hobi yang menarik.. mungkin leh wat menjahit labuci macam dulu2.. menarik juga... at least ada la sesuatu yg boleh dibuat dikala boring kn... xde la duk tgk tv tukar2 channel jek.. lgpn aku kt umah dok sorg xde kwn nk ajak berbual2... xpe.. mungkin ada sesapa leh bg idea???

tapi aku happy juga ngan ape yg aku ada sekarang... cuma mgkin nk upgrade kehidupan jd lebih baik n cemerlang.. pencapaian peribadi untuk diri sendiri kn... manusia kena sentiasa berubah.. xleh statik jek...

ape korg wat untuk jadi lebih happy??

p/s: shopping is happy too but u hv to spend more and more huhuhu~~

4 comments:

ssysara said...

best jugk idea jahit labuci tu...mengisi masa lapang...;)

fidde said...

if u love natures & outdoors, camping is great!

anyway byk lagi bende lain boleh dijadikan hobi. modify baju, modify bag, create our own unique fashion. i do it all the time! :)

Ili said...

hobi? saye pon xde hobi sbb xde masa kot.

cik fiza said...

sa'ra : lama dh x jahit labuci ni.. dh x ingat huhu

fidde : betul2 mmg byk hobi tapi sy ni kurang berseni sket huhu

ili : wah cik ili bz ngan ape tu... :)