CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, July 19, 2010

Alhamdulillah Walaupun Sedih Allah Beri Aku Sinar Bahagia

Happy sangat!!
walaupun sekarang mode sedey pilu2 tapi Allah Maha Agong.. Allah Maha Besar..

April dlu aku ada pi Peperiksaan Undang2 Kerajaan.. exam ni untuk confirm jawatan.. mmg pecah kepala la nk jawab.. ngan akta2 suma bagai macam nk pengsan.. wpn boleh open book tapi paham2 jek la soalan belit2 masa mane la cukup nk fikir uhuhuhu~~

aku kena amik 3 paper untuk 3 hari.. 2 paper awal aku agak yakin sbb aku ada byk masa dan semua perlembagaan akta suma aku cukup.. tapi malang nasibku untuk hari ke3.. aku x dapat info yg cukup.. buku akta yg aku ada hanya cukup untuk jawab 2 soalan..

disebabkan aku ni mulut bising dan peramah, aku pun kenen2 kt akak2 yg ada situ.. alhamdulillah dpt gak pinjam 1 2 buku masa exam tu.. wpn aku sebenarnya kecewa sbb byk soalan aku x dpt jawab sbb x de akta.. mmg frust.. aku kuar awal skali.. 1 jam lebih awal kalo x silap...

ada 3 soalan tu aku xde akta tapi aku hentam ikut akal fikiran sendiri cipta akta heheheeh melebih sangat.. bukan ape ngan harapan jawapan tu dipertimbangkan dan at least aku ada usaha...

ALHAMDULILLAH....

Usaha berhasil...

Aku lulus 3 paper ngan sekalai ambil jek... rezeki... tak yah pi banyak kali...

3 comments:

Qaseh Qidzizie said...

wahh!!! congrate fiza....

Ili said...

me too. sekali harung jer. hehehe
btw u di tag. rajin2 lawat blog k.

cik fiza said...

qaseh : tq dear.. rezeki la..

ili : congratz juga sama kamu.. nk cuba tag tu tapi i buta IT sket la dear.. nnt tlg ajar yer..