CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, September 5, 2010

Kau tak puasa ko jangan la nak tunjuk2!!!

Memang geram ngan kejadian semalam..

MELAYU.. ISLAM.. LELAKI...

sure la boleh puasa 30 hari kan..

mana ada uzur2 ni suma... tapi ngan selamba land nyer dia merokok siap turunkan tingkap n tgn yg memegang rokok tu siap kt luar lagi..

bila aku potong kete dia tetiba buang puntung pastu cover muka wat cm x bsalah... teruk gilerrrrrr... awek kt sebelah siap pakai tudung wat bodo jek..

eleh kalo ko nk wat dosa xmau puasa pun hormat la org sket.. xyah nk tunjuk2.. ko smoking je la dalam kete tutup suma tingkap.. biar lemas!!! padan muka ko!!!!!

p/s: nasib baik ko tak kuarkan beger mekdi ke ayam tok janggut ke kt luar tingkat tu...

3 comments:

gadisBunga said...

penah nampak babe...mamat ensem kot...tingkap turun. igt boleh la usha2 cuci mata, sekali berasap2 kuar dari tingkap kete. huh! potong betul!

cik fiza said...

GB : nyampah kn cmtu.. ape nk jd la dorg ni.. bila nk insaf la kn...

Bulan Malam said...

hurm..kat tempat keje kite pun ade org x pose..lelaki gak...haih...susah nak carik pemimpin rumah tangga yang baik skang...T_T