CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, September 24, 2010

Minggu depan minggu sibuk...

uwaaaa...
minggu ni pun separa pengsan minggu depan apatah lagi...


Tugas 1
Memastikan semua perancangan untuk majlis disemak dengan teliti

Tugas 2
Food Testing untuk pastikan katerer menepati piawaian yang ditetapkan

Event 1
Majlis Makan Malam Kadet DPA dengan Tan Sri KSN..
majlis ni mmg kena jaga betul2 dari semua aspek sebab VVIP nye org penting negara..
maka, persiapan adalah teliti dan strategi perlu disusun..

Event 2
Perhimpunan bulanan, Jamuan hari raya dan Mesyuarat KESKI
Ini 3 sederet oleh itu banyak preparation..
lagi2 aku telah dilantik untuk menyumbangkan suara maka tambah lagi satu persediaan..


dah dapat bayangkan dah betapa penat minggu depan..
takpe fiza..
u will have a really nice weekend ^.^
tak sabarrrr~~~


p/s: penat + stress = ???

7 comments:

gadisBunga said...

rehat puas-puas..pastu...minggu depan...keje puas2. amacam?

MasZuber said...

wah sore sedap ek? dpt undangan suare..

Uncle Lee said...

Hello Che Fiza, just dropped by say hello.
You have a beautiful Sunday and keep well, best regards, Lee.
ps, I had dinner with the King.

hiro said...

sama la kiteeeee..hiik

cik fiza said...

GB : weekend pn x de la puas sgt rehat huhu~~

mas : xde la sedap huhu~~ cuma nk cabar diri buat sesuatu yg lain dari tugas kerja..

Uncle Lee : TQ singgah di blog i ni.. how's ur dinner with king?

hiro : kerja mmg la bz kn.. semua org pn sama la :) tq singgah

Pencacai Alim said...

samala kita..

cik fiza said...

pencacai alim : sama sibuk yer?