CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, October 5, 2010

Bimbang~~

Aku buat-buat tenang tapi dalam hati aku mmg berkocak giler2 ni...

Pic lelaki itu telah aku terima daripada email pak ngah..

Mungkin pic aku pn telah diberikan pd dia..


Adoi~~~~

Perjumpaan mungkin akan diatur..

Patutnya ahad tapi dah cancel..


Aku harap.................................... dia ada calon lain yg lebih cun huahahahahahahaa


p/s: puasa 6 ada puasa 5 ada x? uhuhuhu

6 comments:

ssysara said...

fizzie! family arrangement? reallyyy? wow! walauapepon, i sentiasa doakan u bhgia..

Uncle Lee said...

Hi Cik Fiza, just dropped by say hello.
Bahasa saya da rosak, but I'm guessing you gave your gambar to a gentleman?
Itu la dia, wishing you all the best....have fun and simpan satu lagu dalam hati, Lee.

gadisBunga said...

wow! dats errr...kinda err...well um...

istikharah ok.

:)

cik fiza said...

sara : actually ada kisah disebalik.. tp ini hanya permulaan je..

uncle Lee : tq uncle cz singgah di page i.. i tak bg my picture, org lain dah bagi.. on my behalf..

GB : serius mmg istikharah n solat hajat huhuhu~~

MasZuber said...

ive been in the same situation dek.

wow dats not easy, i tell you.

nways, just listen to your heart n decide..make the right decision..

cik fiza said...

mas : uwaaaa my dear sis, sy mmg dalam keadaan tidak stabil dan tak boleh berfikir dgn jernih huhuhu