CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, October 17, 2010

Bulan Oktober Bulan Kawennnnnnn~~

Adoi....!!

Penat sungguh minggu lepas.. tapi sangat puas hati ngan beberapa perkara yg telah berjaya aku lakukan.. kepuasan tahap max la heheheheh


1. Berjaya drive ke Tampin utk menjadi penanggah berjaya perkahwinan my BFF Azimah Zainal & Loqman Hakim...

2. Pi menghantar ke Majlis berinai & Majlis Langsung pihak pengantin lelaki (pengantin lelaki sepupu aku) masa rumah pengantin perempuan.. siap dapat request menyumbangkan lagu huhuhuhu~~

3. Pi rumah kawan baik masa sekolah rendah Azizah Satar yang berkahwin pada tarikh yg sama.. huhuu ramai btul yg kawen tarikh sama...

4. Pi melawat mak sedara sepupu yang nk bertolak menunaikan fadhu haji.. semoga dapat haji yang mabrur..

5. Melawat pakcik kesayangan Pak Uda Ali di rumahnya... lepak sampai x ingat nk balik heheheeh~~



Banyak lagi nk citer pasal wedding my BFF tapi nnt dlu la.. kena susul dgn pic juga baru best... nk tunjuk gak hasil jahitan labuci manik pada baju pengapi heheheeh~~


p/s: berat badan jatuh tiba2 dan kawan2 lama suma tegur.. stress sgt kut huhuhu~~

6 comments:

gadisBunga said...

berat turun? itu good news! hahaha

MasZuber said...

ceh..berat badan yang turun menjadi tarikanku..

huhuhu tgh pasang badan ke fiza..?

:)

cik fiza said...

GB : mmg la good news tapi baju jadi gedeber.. x cantik dah..

Mas : huhuhu turun tanpa disedari.. xde la pasang badan pun sis...

fikaryna said...

wah..mmg jadi pemenuh undangan kenduri kawen berjaya..hehe..fiza..sementara leh ke sana ke mari ni g la..best g jalan2 apa lagi tmpat org kan..

cik fiza said...

mama ryna : yes btul tu mama ryna.. mmg menggunakan peluang yg ada utk bjalan2 melihat alam :)

nurkaloi said...

waahhh jahit labuci....tuk wedding kite nati nk mintak jase baik cik fiza bleyh???