CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, October 31, 2010

Kenapa Muka Kamu Nampak Sedih?


Hujung minggu berakhir dengan beberapa ekspresi....

Teguran 1 : Sepupu ku Kina

Kina : Kak Fiza, ada 2 soalan... first kenapa jadi kurus sgt sampai rasa tulang.... KF nampak mcm merana menderita... second bila nk kawen?


Aku : Oh Kina... Kalo la ko tahu kak fiza mmg sedang menderita huhuhu~~ cakap dalam hati sahaja~~ Kawen tahun depan tapi calon masih kabur huhuhu



Teguran 2 : My Bos

Bos : Apsal muka u keruh je? sakit ker? masalah?

Aku : Oh bos... sakit dalam hati mane org tahu.... ni pun ckp dalam hati juga...



aku hanya berani cakap dalam hati... luaran aku tetap menghadiahkan senyuman yg aku rasa paling manis tapi sebenarnya kelat dan pahit....



Kehidupan mesti diteruskan.... gagal dalam cinta tak semestinya gagal dalam hidup... kekuatan dalaman perlu dibina untuk mengelakkan diri daripada melakukan perbuatan yang bukan2 dan tak baik utk diri....




p/s: tak mau tgk baby skrg... nnt sedih rasa nk kawen huhuhuhu

7 comments:

MasZuber said...

takpe fiza, awak muda lagi..

jangan putus asa dan cuba move on. do not lose our confident and be the babes whos in total control of herself.

gadisBunga said...

setuju sgt dgn mas. nothing can end our world unless God says so. so, move on. and be quick! :)

hiro said...

sob2.best ngs..kdg3.

cik fiza said...

mas : huhuhu thanx dear sis.. mmg dh move on cuma impact tu dorg kata nampak obvious so sy kena cpt2 balik ke asal.. tq sgt2 amik berat :)

GB : tq dear.. i will do my best to overcome all this matter.. tq sgt2 amik berat..

hiro : nangis mmg leh kurangkan tekanan...

Amni said...

setuju ngan amsa dan gadis bunga... solat hajat la dear.. mudah-mudahn jumpa ornag nya cepat.... amin...

Azuan said...

sama-sama move on..huhu

cik fiza said...

amni : tq amni dear.. sy mmg usaha gigih skrg doakan sy juga yer..

azuan : akan move on wpn ambil masa...