CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, October 27, 2010

My Best Friend Wedding~

Walaupun lambat tetap gak nk upload pica2 yang menarik sepanjang majlis perkahwinan my BFF Norazimah Zainal ngan Loqman Hakim pada 16 Okt aritu... I really enjoy be with her and Faiezah Ahmad.. dari sebelum majlis mula.. pakaikan pengantin inai... siapkan deco bilik pengantin... wangikan bilik pengantin ngan bunga rampai.... tgk pengantin make-up... menyaksikan majlis akad nikah dan persandingan dia...




Sibuk buat bunga manggar sampai lupa nk balut polisterene

Kami selepas pelamin siap...with pengantin yg tgh2 tu..





Tekun tau pakaikan inai...


Geng2 SAMURA berposing di pelamin...

Upacara potong kek...




Do we look like twins???? Dua pengapit tersepit hehehehe...


Pengantin berarak masuk...




Sebelum bersanding bergambar dulu...





Pagi sebelum nikah...sempat cari barang lagi..








Selepas tukar title jadi PUAN..







Kami bertiga...
Gambar disusun tak ikut susunan yg sepatutnya heheheheh xpe lah...
p/s: kawen kawen kawen...




5 comments:

MasZuber said...

cik fiza,

seri pengantin tue dah memancar dah kat muka u..

tak lama lagi kot..:)

Poyaty said...

hehehe, jadi pengapit 3 kali je taw fizzie. tp kite da lebih2 dah. haha

cik fiza said...

mas : sis, amboi2 seri pengantin la sgt yer.. anyway doakan yg tbaik for me yer :) i doakan utk u juga ngan si pemilik mata coklat hero malaya itu :)

yati : 3 kali je ek limit? huhu bahaya ni.. ape kesan sampingan jika terlebih dos?

Heidi Shafiq said...

wow.. bestnye.. :)

nurkaloi said...

cik fiza u all like kembar laa
kembar 3
termasuk pengapit tersepit ngan pengantin skali
really