CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, November 7, 2010

Fiza... Cepat la kawen....~~~

Ape perasaan kalo diajukan soalan cmni oleh makcik-makcik, pakcik-pakcik, sepupu dan sebagainya...

Memang rasa mcm ..................................... (ayat tak dapat nk dihabiskan takut mengguris perasaan)

"Makcik2ku... kalo boleh, esok sy nak kawen..... " agak2 kalo jawab cmtu boleh x?




Malam tadi mak aku plak cakap :

"Baru mak perasan, tahun ni kawan2 ko ramai yg dh kawen yer kak "

..............aku menyepi............................



p/s: bertabah la wahai hatiku...

14 comments:

Pn Syg kpd En. Beh said...

Itu mmg perkara biasa dear...Lepas kawen soalan berbaur begini: Bile nk dapat anak ni...Salah teknik k?HAMPES!!

Pencacai Alim said...

but dek je..kalau org tny lebih2 mnta peruntukan kt org tu..amacam..hakhakhak

cik fiza said...

salwa : huhu~~ letih nk jawab soalan kn?

pencacai alim : best juga idea tu.. siapa tya minta dia sponsor... ok sila2 tya sy bila nk kawen hahahaha

gadisBunga said...

hahaha. GB dah lepas stage tu. sekrang semua soalan dibalas dengan senyuman sahaja. hahahaha!!!

cik fiza said...

GB : alaaa... senyuman je dh cukup ek?

jeBateja said...

ALAHAI...soalan SKEMA...mmg bagus cadangan ALIM tu...buat dek jerk...

Ada JODOH tak kemana...

Pencacai Alim said...

cik fiza bile nk kawen? hahahahaha

cik fiza said...

jebateja : kalo la senang nk buat bodoh je.. mmg jodoh x kemana.. tp takut kemana2 huhu

pencacai alim : eeeiiiii tambah soalan kt sini plak dia....

MasZuber said...

hadoi..

sabor jea la fiza..akak dah kebal dah dengan soklan itu..huhuhu

Poyaty said...

fiziieee, sama ler. sabarlah hati hati kita ni. mcm la kita ni xde hati nak kawen. kannn? TSKTSK

Zezebel said...

Sabar.., sabar....
kalau ada jodoh tu, kawin lar. jawab macam tu lar. Ingat sekarang ni, senang ke nak jumpa lelaki yang baik? Yang boleh jaga hati, perasaan, makan, minum dan tempat tinggal kita.
Lain kali jawab kat makcik tu.

"Makcik, kira time makcik tu bertuah la lelaki baik-baik senang nak jumpa. Zaman skarang ni, banyak lelaki mata buaya."

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
ya la cepat kawin org lapar nasik minyak

hamzah ian said...

jodoh dah tuhan tetapkan rite?

heheh

cik fiza said...

mas : sis, sy x dpt nk jd kebal la huhuu

yaty: setuju yati.. kita mmg la nk kawen huhuhu

zezebel : wah jawapan mantap gitu

brutal solo : sampai masa sy jamu nasi minyak yer

hamzah : agree with u..