CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, November 15, 2010

Susahkan kalau berkawan dengan orang yang KEDEKUT???



Adoiiii...




Susah kalo kwn ngan org yg kedekut n berkira kalo berbelanja ni..




Ape tak nye, nanti nak parking kete berkira, nak makan berkira, nak tgk wayang berkira, nk pi toilet pn agaknya berkira... adoiiiiiiiiiiiii~~~~








Ada benda dalam dunia ni kita xleh la kira2 sgt..






Konsep aku senang je, kalo kita berkira ngan org, nnt org lain pun berkira ngan kita... tak ke ssh hidup kita nanti kalo suma org nk berkira ngan kita kn??? kn???










Tapi kena terima la manusia ni byk kerenah.. byk hal... cuma ape kita bleh buat ialah amik pengajaran daripada sekeliling...






aku pun bukan baik sgt hehhheehe~~ cuma kalo part bkira ni cm x patut sgt la kn.....








p/s: aku tak raya haji pertama kali dalam idup huhuhu~~ kena keje...




11 comments:

Cik Kentang said...

Betul tu. Kalau kita berkira ngan orang, orng akan berkira ngan kita balik..Tapi susahkan kalau bila kita tak berkira ngan orang, orang tu pulak berkira ngan kita. fening!!!

cik fiza said...

cik kentang : setuju ngan pendapat awk.. mmg pening pn.. rasa mcm nk bg hadiah kalkulator je kn hihihi~~

gadisBunga said...

give n take lor...baru hidup aman damai.... :D

ciK LyndaWawa igUana said...

LyndaWawa kater..kita serupa..

xbalik beraya tahun ni..
wuwuuww

cik fiza said...

GB: sy setuju!! give n take penting dalam kehidupan huhuu


Cik Lynda: sedey kn huhuhu tp kerana tugas ku turutkan jua

Poyaty said...

hurmm, saya pon x bape suka. xyah kedekut sgt kan jd org sbb lg byk kita memberi sbnanye, lg byk kite terima :D

jeBateja said...

Tak baek berkira ooooo...kalau nak berkira pun....kira lah Overtime bulan ni berapa sudah dpt...ahakz...

miss ili said...

sgtla setuju dgn entry nie. sya penah ada kwn rapat yg hmpir 3 thn kwn x pnh sikit pon die banjer sya mkn. ush ushh. suma nk berjimat cermat. tu bkn jimat. tp BAKHIL. hahahahah

hamzah ian said...

sedih tol ko ni tak raye aji.. sabor sabor weh

Pencacai Alim said...

betul2..aku tetiba je sokong ko ni..hik2

cik fiza said...

yati : btul3.. tgn yg memberi lbh baik dr yg menerima :)

jebateja : kalo kira overtime suma org suka hahahahh

ili : org bakhil org suma x suka kn... berkira sgt nk belanja2... bkn nye hari2 pn

hamzah : aku bjaya raya di rumah jam 2 ptg huhuh

pencacai alim : nape ko menyokong2 ni? huhuhu