CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, December 26, 2010

Jalan-jalan Orang Kawen Part 1

Hallo halo halooooo
Minggu ni minggu bercuti kt opis aku ni...
Masing2 sibuk menghabiskan cuti tahun bersamaa keluarga...
Oleh yang demikian, hamba2 yg belum berkeluarga ni akan habiskan masa di opis siapkan ape2 yg patut la kn...
Weekend ialah waktu yg sesuai utk kenduri kawen..
So saje nk share kenduri2 yg aku pi sejak akhir2 ni hihihi~~





Patut pic ni last tapi terawal la plak... huhu~~ ini request dari tuan rumah, kak ani utk aku menyumbangkan satu lagu... nyanyi je la.. sporting sikit kn :)




Pemilihan lagu dilakukan.. muka konsentrate je hihihi




Ini lah tuan rumah nye kak ani.. salah sorg anggota unit aku...





Cantik kn pelamin tu... tema mmg sgt best.. family dia suma pakai merah hitam.. pelamin n perhiasan suma merah putih... kelasss.. mmg cun..





Pelamin tersergam diatas sana...






Ambil gambar dulu sebelum pi kenduri :P


Majlis diadakan di dewan serbaguna Sri Serdang.. dekat ngan UPM.. mmg selesa kt sana..

Bila dijemput kita pergi memenuhi jemputan.. orang plak tanya bila kita plak nk menjemput.. jawapannya.... tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !


p/s: wedding yg lepas ni akan menyusul.. my friend dari form 1

7 comments:

MasZuber said...

wowowowooo

suare fiza mesti sedap kan..

cik fiza said...

mas zuber : xde la sedap sgt sis.. sekadar memenuhi permintaan tuan rumah boleh la hihihi

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

aik...gambaq pengantin mana? hehehehe

cik fiza said...

yanie : pengantin sampai lewat sgt.. kami balik dlu huhuhu nk dekat kul 3 katanya br sampai...

~♥ iella ♥~ said...

teringin nk duduk atas pelamin yg ada kerusi putih tue..

http://fadthnwan.blogspot.com

gadisBunga said...

cikFiza ni mmg sporting kan? suke karoke tak?

cik fiza said...

GB : sy mmg sgt suka karaoke hihihi~ ketawa gedik..