CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 22, 2010

Sorotan Family Day yang lalu....

Sibuk dan penat adalah punca utama aku tak update selalu sekarang...
mmg banyak juga kisah2 penting hujung2 tahun ni nk kongsi bersama cuma masa tak mengizinkan.. aku siap kena sound ngan boss dah tadi huhuhu~~ tapi xpe la yg penting tugas didahulukan...

nk share gambar2 kenangan family day aku awal bulan disember aritu..
sangat best tapi penat sbb jd person incharge kn.. letihhhh...

seronok bila family bersatu hati wpn mcm2 hal yg berlaku sepanjang proses nk menjayakan family day ni... harap2 thn depan dapat buat yg lebih berjaya dan kurang penat hihihi~~





kazen2 perempuan tapi tak cukup ahli sbb ada yg x dpt join atas sbb2 tersendiri..




Ini dipanggil lompat bintang di awan kerana semua gadus gojes memakai topi dan melompat lebih tinggi di situ... ahaks!





Ini picture sepupu contoh tahun ini ya.. semua boleh contohi org bdua ni hihihihi~~





Ini pula aksi lompat2 si katak lompat di dalam kolam renang.. untuk makluman aksi ni dibuat ntah berapa kali ntah hihihi





Ini anak dara contoh tahun ini... sapu sampah pun perlu bukti siap amik gambar.. tp insiden yg tjadi masa kami pgg penyapu kt tempat ni mmg klakar lawak... ada pengunjung yg datang pada kami dan tanya "cik, tandas kt mana" OMG!!! mesti dorg ingat kitorg keje situ sbb pakai baju sama huhuhu~~




Ini Family Picture tanpa anak2.. suma bajet baru kawen.. ini generasi kedua SMM Noor dan Peah... suma sporting dan saya sgt syg pakcik2 dan makcik2 sy!!





Ini antara barisan urusetia yg sampai awal dan buat gaya pelik2 sebelum perasmian hahaha!






Ini gadis yg memakai topi...
Lokasi ok cuma pengurusan nye tak ok jadi tak bape nk rekemen kamu suma ke sana sbb takut nnt mengecewakan..
p/s: tahun depan ke Janda Baik pula mungkin...





9 comments:

nurkaloi said...

wahhh cm meriah jerkk
alololo comeynye pkai hat uh
heee

cik fiza said...

nur : hihii topi itu dibeli beramai2.. mmg meriah dan happening giler..

ain ol lalola said...

..topi tu mmg gojes awww
ahahaha

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

lompat bintang tu tak cukup bintang lagi laa.. keh3x..

fikaryna said...

wah, bestnya ada family day yg btl2 kaum koge punya ek..

dah ramai2 anak dare 2..sape yg kawen dulu nanti..hehe..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

best nye ada family day cam tu

✿(^^,)✿

Heidi Shafiq said...

siap lompat kuar bintang2.. :D

cik fiza said...

ain lalola gedix : haruslah gojesss.. se'joges' tuannya..

ardzman : kalo nk bintang lg meh la lompat bersama hahaha

mama ryna : mmg seronok suma pn sporting.. ada sorg anak dara (sepupu) akan kawen bulan 5 ni.. dia langkah bendul akak2 sepupu dia hihihi

yanie gebu : best tau.. nnt leh la cuba organize kt family awak plak.. penyatuan family yg berkesan

HS : bintang2 tu impak yg penting utk menampakkan lompatan yg sebenar hahahaha

MasZuber said...

memang best kan kalo dapat kumpul reramai..

i likeeee...