CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, January 20, 2011

Bila Cik Fiza Jadi Pengerusi Sementara

Kuang Kuang Kuang

Mmg mencabar jadi pengerusi sementara ni..

Aku dijemput untuk jd pengerusi sementara utk majlis pelantikan jawatankuasa kuarters yg baru... sebagai pihak berkecuali, aku pn bantu la dorg..





Mula dgn pencalonan dh lawak dah...
Ada yg dicalon pastu siap minta tarik diri plak..
Aku sbg pengerusi yg x bape ada pengalaman n agak muda berbanding warga2 lain ni mmg rasa mencabar sungguh la..
Nak tenangkan audience.. Nak minta mereka calonkan org..

Ada yg nk pekena kawan angkat tgn calon nama padahal member tu x reti pn wat keje.,..

adoiii...
Tapi suma tu pengalaman yg berharga..

Alhamdulillah bjalan ngan agak lancar juga..
Penghulu baru pn dah dipilih..


Notakehidupan: kadang kita jaga hati orang lain, tapi orang lain tak sedar yang kesalahan mereka...







13 comments:

nurkaloi said...

wahhh !!
sudah maju ini macam cik fiza
lepas ni jadi pengacara TV tersohor plak
hehehe

cik fiza said...

nur : huhuhu pengacara TV x sampai level lerrr

ainhanani said...
This comment has been removed by the author.
ainhanani said...

phewiit..jadi pengerusi tu..
btw,nampak canteklah ko pkai shawl tu..berseri-seri..
;)

gadisBunga said...

ada tokoh la cik fiza ni...hihi~

NOOR FATIN said...

bestnya. sy xpnh ada pngalaman pn mcm tu..

Poyaty said...

fizzie, muka penuh confident tu yg penting. hahaha

gud job dear

cik fiza said...

nani : shawl GM huhuhu

GB : tokoh tu xde la sgt.. just membantu dan tambah pengalaman bcakap di khalayak ramai

noor fatin : kena cari peluang utk perkembangan diri :)

yati : mmg konfiden tu penting.. kalo x konfiden tketar lutut huhuu

Melati said...

woww, u sure ada confidence level yang tinggi =))

Doa Untuk Allah

share bilik tidur

Amri Abd Rani said...

salam...

setahu Pakwi, hanya yg berbakat, petah bercakap n muka selamba je bleh jd pengerusi ni...

hebatnya cikgukan....

cik fiza said...

melati : xde la tgi sgt confident tp bila diminta pertolongan x sampai hati nk menolak huhu

pakwi : bakat tu boleh dipupuk dan sy rasa suma org mampu untuk melakukan jika diberi peluang :)

en_me said...

gud luck tewwww..

cik fiza said...

en me: tq2.. good luck jua..