CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, January 26, 2011

Dilema Tandas~~~






Ops!


Awal2 pagi dah bagi tajuk pelik..


Saje nak berkongsi dan nak minta pandangan rakan2 suma..


Semalam aku ke tandas seperti biasa menunaikan Nature's Call (perkataan ni aku blaja masa darjah 5 huhuhu)..




Lepas kuar dari tandas as usual nampak makcik dan kakak2 cleaner yg bertugas nk cuci2 tandas.. dorg tgh tekun mencuci tandas LELAKI...




Nampak la konflik kat situ sbb kebetulan masa tgh basuh, sorg staf lelaki nk masuk tandas... Memang tergelak besar la aku.. keadaan yg sgt awkward di situ...




Bila turun bawah dorg tya nape aku gelak, pastu aku citer.. ada sorg lg team tu kata




xpe la biar org lelaki plak la masuk tandas perempuan.. dah org perempuan cuci tandas lelaki... Lelaki dan perempuan kn saling memerlukan...




Ayat takleh blah sungguh... hohohohoho~~




nota kehidupan: bila ada tak dihargai bila tiada dicari2...

18 comments:

♥ manje ♥ said...

salam

ada pro dan kontra nya kat situ...

kalo makcik beramai2 cuci tandas lelaki msh boleh diterima...

tapi kalo lelaki cuci tandas pompuan... aduyai kena ambil perhatian lebih sket... bkn apa berhati2... nama pon lelaki ~

cik fiza said...

manje : wsalam, mmg btul kata cik manja ada pro n con nye.. tp bila kita lihat keadaan janggal tu mmg kdg2 jd terfikir.. tp sememangnya sgt x sesuai kalo lelaki cuci tandas wanita huhuhu~~

jeBateja said...

isshhhh...lelaki pun tak maw cuci tandas wanita leeee....cuma lelaki ni kan baik hati...dia bagi wanita cuci tandas lelaki....ahakz

gadisBunga said...

ahlasan. hahaha!!

kalau nak harap lelaki cuci tandas...uish. takleh dibayangkan. sebab tu pompuan yg kene tlg cuci tandas lelaki....

cik fiza said...

jebateja : alasan kamu tak munasabah sungguh huhuhuhu

GB : mmg lelaki x dpt nk diharap cuci tandas.. kaum wanita yg baik hati dan ikhlas je yg sanggup tlg kamu2 itu wahai lelaki :P

fikaryna said...

nasib baik pej kak ryna cleaner pompuan..kalau lelaki mmg x selesa..

cik fiza said...

mama ryna : huhu kalo lelaki mmg sy x masuk tandas kak...

cikceriacorner said...

kalo ada laki kat tandas pompuan..sy rela kuau..ehhe

Poyaty said...

aku suka nota kehidupan kau. hahaha, penat ko taip panjang2 kan.

mmg iye taw. jd bia dia cari2 terus. padan muka. haha. aku mmg emo lah

Heidi Shafiq said...

berselera pulak nk berak tgk jamban rupe org.. haha..

MasZuber said...

nature call's akak memang tetiap pagi dek.

so i always love toilet ;p

Amni said...

kenapa lelaki tak basuh tandas sendiri? haha.. sebab memang tak de kan pencuci lelaki.. aiyooo... patut soh lelaki cuci sendiri ni..

ayin said...

kalau masuk tandas jumpa bender macam pic ke-2 tu, terus akak keluar toilet...hahahaha... macam ada mata2 yang memerhati..... hahahah

jeBateja said...

CF n GB - ada lah lelaki yg suka cuci tandas.....ini lah org nya...ahakz....

si para para said...

hehe kita saling memerlukan...

err nape pic yang kat ats tu...
main skodeng ke..hehe

btw ada tag untuk anda :)

BonekadalamChermin said...

mangkuk tandas yg ada gigi








memang
NGERIIIIIII~



:p

Pencacai Alim said...

umh aku ada tandas satu mcm tu..hakhakhak

cik fiza said...

cik ceria : sy pn ngeri nk masuk tandas ada lelaki huhuh

yati : xpe nota kehidupan tu pn luahan rasa huhuhu~~ aku pn slalu emo juga huhuhu

HS : aik tandas pn ada selera gak ek huahahaha

maszuber: huhu suma org akan ke tandas awal pg kn sis :)

amni: mmg skrg kna galakkan lelaki cuci tandas sendiri :P

ayin :hehehe mmg la sis.. nasib baik gambar tu ilustrasi je.. kalo btul2 sy pn cabut :P

si para-para: ops.. mmg saling memerlukan..x dpt dinafikan

boneka dalam cermin: hehehe ngeri dlm gambar.. kalo real mmg cabottttt

pencacai alim: umah ko ada??? aku nk tgk leh?