CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, January 3, 2011

Penangan Meneman Awek Jerantut Shopping~~



Huahahahaa~~


Disebabkan semangat juang shopping yg tgi...


Kaki aku telah terlebih jalan dan akibatnya sakit~~


Sakit ni kesan lama sebenarnya..


Bukan masalah teman my BFF pi shopping pn.. sian dia heheheehe~~


Maka hari pertama bekerja yg sepatutnya berkobar2 ngan semangat penuh di dada telah berkubur dengan ketidak hadiran diriku ke pejabat..


Boss siap perli katanya 3/1/2011 ni hanya org yg ada anak sekolah je layak cuti huhuhuh~~


Boss... sy mmg xde anak lagi.. tp sy sakit ape boleh buat huhuhu~~


Hari ni aku pi keje pakai palm shoes (yg mcm pi kelas prep masa asrama dolu2 tu..)


Kasut flat yg selesa... terpaksa huhuhu kalo x mahu jap lg merangkak nk pi keje....




9 comments:

MasZuber said...

akak suke jea pakai kasut tue...:)

cik fiza said...

mas zuber: huhu sy dh biasa pakai kasut yg bertumit sikit kak utk keje.. bila pakai flat rasa lain..

YobSumo said...

shopping membahayakan kesihatan =D

cik fiza said...

yob : xla bahaya sebenarnya kalo kena pd caranya :P nk gak backing tu hehehe

gadisBunga said...

sebenarnya shopping bagus. boleh bakar banyak calori.

tapi pakai kasut flat je better. kasut bertumit ni mmg best tapi for long term nanti sakit kite nak menanggungnye.. huhuhu~

Pencacai Alim said...

aku plg lemah kalu ikut org shopping..ngantuk dow

cik fiza said...

GB : setuju2.. mmg leh bakar kalori sbb jln2.. tp mmg kna pakai kasut yg selesa huhuhu

pencacai alim : org lelaki mmg cmtu.. aku slalu tgk dorg tgu bini muka bosan jekkk

zns said...

hahaha...sampai macam tu sekali jadinya..bahaya nie...pakailah kasut yang selesa...penjagaan kaki penting dik

cik fiza said...

zns: tq dear huhuhu malang tak berbau