CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, February 27, 2011

Kepenatan... Tak Larat...

Mmg 2 ke 3 minggu ni amat sibuk dan badan pun dah mula menunjukkan respon x larat...
Jadi tak dapat nak keluarkan idea bernas utk update blog...
Nanti la nk citer ttg pengalaman jd pengapit yg ala2 bleh jd mcm 27 dresses huhuhu~~

nota kehidupan: kalo sudi katakan sudi tidak ku tercari2.. yg sudah berbini dok diam2 jgn kaco org.. huh!

7 comments:

Pn Syg kpd En. Beh said...

Yg dah berbini, duit berkepok2, apa salahnya~

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

si teruna ramai...abaikan suami orang....

(^^,)

cik fiza said...

salwa: x boleh.. duit bkepok ke bguni ke tetap x rela makkk

yanie: carikan ku teruna seorang huhuhu~~

MasZuber said...

mahu jadi adik ipar i?

ngeh ngeh

BonekadalamChermin said...

hahaha


kak mas dah ofer tu!
cepat! cepat!


:D

cik fiza said...

mas zuber : ops!~ segan2...

boneka dlm chermin: offer yg menyegankan sy :P

azieazah said...

Ramai juga orang tak kisah dikacau oleh para lelaki yang sudah berbini...