CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, February 13, 2011

Love, Fiza X0X0

Ni penangan citer kt astro Citra malam tadi... Love, Nora..
Citer tu aku rasa menarik sbb ada mesej2 juga la..
Mmg bertema chinta2.. tapi maksud mendalam yg boleh dihayati..

Kerja banyak..
Esok cuti...
Hati patah...

Kerja-kerja aku yg dh mula bertimbun...
Nak wat perancangan menu, nk wat calori analysis utk menu-menu kampus, pastu start wat structure penyelarasan menu untuk semua kampus.. masak dennnn...

Cari spesifikasi untuk van baru.. uwaaa ni lg pening sbb aku x mahir bab2 automotif...

Perancangan menu dan bajet untuk majlis ngan Perdana Menteri bulan 3 nnt... ini pn pening juga... risau laaa.. tempat tak confirm2 lagi ni...

nota kehidupan: bila dah tak cari datang, bila cari tak kunjung tiba...


Love,
Fiza X0Xo
*yg ni gatal2 je tiru citer tu :P

5 comments:

MasZuber said...

makan??

i love eating. dek, pilih menu yang sihat lagi sedap yea :))

gadisBunga said...

ini dah macam rancang untuk majelis kawen. ngeee~

cik fiza said...

mas zuber : baikkk.. akan sy plan kn menu yg sihat lagi sedap utk suma penjawat awam yg bakal dtg berkursus di sini :))

GB : ops! mane de kenduri kawen GB ku cyg.. ini la keje harian sy :P

cikceriacorner said...

selamat bercoti dan berehat esok..:)

si para para said...

benda yang tak di cari selalunya kita jumpa..tapi benda yang hilang kalau di cari, jarang je yang jumpa..