CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, February 28, 2011

Pengapit Terlampau Part 1

Serius aku dh demam huhuhu~~
Dgn batuk dan running nose... mmg dh x larat tp perlu pi opis juga...

Citer pasal jadi pengapit ni dlm kepala byk benda nk share tp x dpt nk ditulis sbb otak agak jem..
Pengalaman yg menarik juga wpn partner pengapit lelaki ni adalah jerat dr pengantin..
Ya mmg jerat!!~~



Nampak kn mmg jerat...
Disuruh jd pengapit pakai bj krim..
Dah mcm nk nikah dh weiiii...
Bj ni aku dh tempah sblm pengantin minta tlg jd pengapit..
Kira xde la nk kena beli bj br..
Kisah disebalik pic di atas tu ialah nenek pengantin perempuan salah duduk kerusi belah sana.. Sepatutnya pengapit dok hujung2..
Last2 tu je tempat yg tgl maka kami pn tpaksa dok bsama cm pic atas tu ler..
Ada ke org kata kitorg sengaja dok sama.. adoiiii~~




Ini masa berarak masuk ke rumah...
Pengantin pmpuan ni mmg sporting dan gila2..
Asik bsembang je ngan hubby dia dr atas pelamin sampai meja makan...




Ni antara geng SAMURA yg hadir..


nnt part tu aku nk share tips jd pengapit yg bjaya ikut pengalaman aku :P

nota kehidupan: kenapa pilih jalan derita jika jalan bahagia ada di sebelah sana?

10 comments:

gadisBunga said...

eh, pengapit sama pengapit ni dah macam pinang dibelah dua ni! hihihi~

cik fiza said...

GB: OMG!! pinang dibelah 20 huhu tu member gado je huhu~~

MasZuber said...

gado-gado nanti syang jadinya

;)

jeBateja said...

den setuju dengan gadis bunga....sama padan laaa....ahakz

cik fiza said...

mas zuber : ni gado2 bkn syg lg dh huhuhu~~

jebateja : amboi.. nasi tambah nampak huhuhu~~

azieazah said...

Salam CIK FIZA.
Kak Azie masuk membalas kunjungan.

Wahhhh seronok juga ya jadi pengapit pengantin.


*Moga segera sembuh.

cik fiza said...

azieazah : wahhh tak sangkak kak azie sudi singgah ke blog sy :) tharu2.. jd pengapit pengalaman yg berbeza.. sbb kita bantu pengantin utk jd raja sehari huhuhu~~

cikceriacorner said...

ehehhe..

cantikla fiza..

padan ngan pengapit yg disana tu..heheh

Ayin Masliza said...

hahahah... mmg masuk jerat... tpi kalau jerat macam ni, kita tak kisah lah... wahhh... Cik Fiza kontrol ayu masa makan... heheheheh

jeBateja said...

bukan nasi tambah laaa...lauk yg tambah...ahakz