CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, March 6, 2011

Bila Sang Hati Berbunga Cinta~~ Jebateja; Boneka Dalam Chermin; Cik Ceria; Cik Puteri Raidah; AzieAzah




Kuang kuang kuang..
jangan tertipu ngan tajuk..
kdg tajuk tak seindah entri heheheheh~~
ngade2 je kn..

Ahaaaa... dapat tag dr incik syair si para-para yg puitis dan penulisannya menarik :)

Mari kita lihat apa yg kena huhuhu~~


1) Bila korang suka tulis entry?
Tulis je bila rasa ada yg menarik untuk dikongsi... sbb sharing is caring :)

2) Adakah korang blogwalking hari-hari?
Blog walking tu mmg kalo bleh nk hari2 tp kekangan masa tu meragut cita2 blog walking...

3)Namakan tiga blog yang korang paling suka baca:
Mcm byk je.. Tak yah tulis la sbb suma yg ada dlm list dan yg aku follow mmg aku suka baca huhuhu~~

4)Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML (Hahahahaha!):
ML tu ape? My Love ke? Ke Mother In Law??
Cakap ape ek? Sahrang nye yo ^.~

5) Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~
Jebateja
Boneka Dalam Chermin
Cik Ceria
Cik Puteri Raidah
Sis Azie Azah

Jawab jgn x jawab tag :)

nota kehidupan: yang terindah kadang sementara, penantian satu penyeksaan jiwa dan raga...

4 comments:

gadisBunga said...

MiLo. heheh~

saya sayang kamu sebab tak tag saya. hahahaha!!!

azieazah said...

Terimakasih FIZA.
Maaf ler sebab Kak Azie kadang2 sibuk tak sempat nak kerap masuk sini.

Dan terimakasih sudi taq Kak Azie. Nanti Kak Azie jawab ek.

Tiada expired date kan? kan? :)

BonekadalamChermin said...

adehs


yennadey??


kalau terus jawab kat komen ni bleh?? hahaha...sekarang ni tgh bizi amat la saudari comel oi..

thanks sebab tag!
itu tanda ingatan tu..

:)

jeBateja said...

waka...waka....err..apsal aku gelak plak ni....