CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, May 8, 2011

Berdiet dan Hidup Sihat Secara Serius ~~~




Tetiba last week berkobar-kobar nk berdiet dan secara automatic lepas keje terus ke gym n sauna yg tersedia tp jarang2 nk ziarah huhuhu~~

Semangat plak rasa nk kuruskan badan n amalkan gaya hidup sihat sbb asik hidup ngan sedentary lifestyle iaitu bekerja yg duduk je huhuhu (ni yg wat gemuk ni) dan juga asik mkn mkn dan mkn tanpa kuarkan peluh..

Alahmdulillah nafsu makan tu dh bjaya dikikis sikit2 dan dh start mkn nestle fitness untuk sarapan pagi dan makan malam... so tengahari makan complete meal...

Rasa juga badan ringan sikit (sikit je la sbb baru seminggu) hehehehehehe

Harap2 semangat tu akan terus berkobar dan tak berenti la kn..

Takut hot hot chicken shit je la huahahahahaha

7 comments:

MasZuber said...

bagus bagus.

teruskan niat murni anda!

p/s: bestnye kalo ofis akak ade gym juge..

cik fiza said...

mas zuber: tq sis cz support.. haa ape kata cadangkan dlm majlis bersama jabatan untuk wujudkan gym... :)

jeBateja said...

alamak....den ni hah...dah 3 4 org tegur...makin bulat...ahakz

✿....rossa alina....✿ said...

wahh..cik fiza kita niiii..kekekeke..semoga cepat2 meringankan badan ye..hihihi.. tata~

cikguden said...

yeah. berkobar-kobar. hehe

Lagi-lagi Buli

gadisBunga said...

kalaulah opis gb ada gym n sauna...pergh!

Heidi Shafiq said...

sebulan 10kg ok? :P