CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, May 25, 2011

CoNteSt sAaT sAnTai kU Yg PaLiNG sAntAi.. Oleh Mama Ryna.. GadisBunga; YatiPo; Syair Si Para-Para

hehehe saje je cuba try test masuk contest yang mama ryna http://impianfikaryna79.blogspot.com/2011/05/contest-saat-santai-ku-yg-paling-santai.html anjurkan..

syarat penyertaan adalah berikut:

SYARAT-SYARAT UTAMA :
1) buat en3 khas dengan tajuk CoNteSt sAaT sAnTai kU Yg PaLiNG sAntAi..
2) serta kan sekeping atau lebih gambar yg paling santai yg tunjukkan korang sedang dilanda mood santai tak kira lah dgn anak ker,hubby, wifey, tunang, b/f atau g/f atau kawan..adik atau abang atau kakak..wajib gambar sendiri x kisah la edit atau ada aksesori tambahan..yang penting ada muka korang sendiri tau..
3) buat la ayat2 santai sket..akan dapat markah tambahan untuk sokong gambar korang..


4) tarikh tutup penyertaan adalah pada 2/6/2011 @ tengah malam..



SYARAT-SYARAT TAMBAHAN :
1) jadi follower blog aku untuk menambah kenalan aku yg hobi suka berkenalan nih..hehe..
2) korang mesti la ada blog..kalau x, susahla nak jejak kan..
3) tag sekurang2nya 3 orang utk join contest nih..lagi ramai lagi bagus..
4) lepas en3 siap, tinggal jejak kat ruangan komen en3 nih ..supaya sng nak list senarai peserta yg join..
5) mesti letak banner contest ( gambar en.fika ngan affan la tuh..haha..) di dalam entri pertandingan. dan jangan lupa link balik en3 korang kepada blog aku..

6) pengumuman pemenang adalah pada 3/6/2011 tp waktu blm tetap..dan result adalah muktamad..huhu..( poyo sggh mama affan nih..haha..)

HADIAH :
sebahagian daripadanya yg bersifat keibubapaan ialah..jeng jeng jeng..







Maka dipersembahkan picca santai saya...





Bersantai mantai di 'rumah orang' hehehehe~~

ok akan tag 3 orang iaitu:

1. Gadis Bunga

2. Cikgu Yati Bakal Pengantin

3. Syair Si Para-Para

Sila la masuk ek mane tahu ada rezeki leh menang

1 comments:

fikaryna said...

fiza..bg num phone kt email kat ryna aznirina@yahoo.com..

nak anta sesuatu..:)