CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, June 6, 2011

petua nk jumpa mertua?

hahahaha
jgn tertipu dgn tajuk...

saje bagi kontroversi sikit...
bagi kawan2 yg dh berumah tangga..
ape kata share pengalaman 1st time pi jumpa family mertua..
cmne ek?

bukan apa..
dikala stress2 ni..
jadi berangan2 la plak kn...
memikirkan cmne la gamaknya kalo aku di bawak jumpa ngan bakal mertua nnt.. (belum ada pun tapi sengaja gatal nk berangan kuikuikui...)

takleh bayang kalo mak mertua garang cm Nyonya Mansoooooorrrrr... majistret? loyar?



Ngeriiiiii....

aku dah la byk cakap.. kang makk dia sembur aku x pasal2 je huhuhu

tak pun cm citer Monster In law... giler aaaahhhh



gado sesaja ngan mak mertua nye... seram seram...

dan lagi menyeramkan bila disuruh aku terkulat2 masak sorg2 kt dapur...
memang menangis la aku....



siap ada fail plak tu...

hihihihi lawak2..
berangan la ko Fiza... bila masa lak ada mertua2 ni... calon pun tadak....


nota kehidupan: kasihku kau pernah dipersia lalu ku bawa cintaku sebagai penawarnya... biar lukamu masih terasa...

2 comments:

gadisBunga said...

mmg gerun la fikir pasal benda ni.

harap2 bakal mak mentua kita nanti jenis yg easy going. (sambil lap2 peluh)

cikguden said...

masak sedap-sedap. hehehe

0.01