CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, June 2, 2011

STRESS!

Ada sesiapa pernah rasa stress cm aku ni tak?
Asik cirit birit sakit perut..
Pastu rasa nk muntah...
Memang aku stress teruk minggu ni..
Macam2 kes terjadi menyebabkan tahap ketahanan aku diuji bertubi2..
Ape pun hidup mesti diteruskan..
Jauh lagi perjalanan...
Kena buat terapi ice-cream & coklat la cmni huhuhuhu~~



nota kehidupan: tak boleh kata tidak huhuhu~

5 comments:

Ayin Masliza said...

jangan...jangannnnn stress pepagi jumaat ni... ceciter.. ceciter sket.... hehehehe...

- GC - said...

masalah, stress tu sume org ada.. tapi kena pandai2 control lah kan.. lupa sat masalah tu dgn p bercuti ka, window shopping ka.. hehe

cik fiza said...

ayin masliza: tu la sis.. dari isnin dh stress dh.. jumaat ni cuba tenangkan diri huhuhu... x mampu nk citer lg sebab2 stress sbb nnt masa menaip airmata mengalir je kang huhuhu

GC: btul sis.. mmg suma org ada masalah tersendiri.. sy pn cuba nk kawal diri juga.. masih dlm tempoh btenang... window shopping ssh kalo jd terapi sbb nnt akan berakhir dgn shopping juga huhuhuhu

MasZuber said...

hallamak, bunyi sgt stress sungguh neh. sila take care ok?

jeBateja said...

jgn le mikir sangat masalah....jom kita lawan sahibba...sape menang dapat hadiah coklat n aiskrim......uikk...xtvt mengemukkan tu...