CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, August 17, 2011

Bila Majlis Berbuka Tak Menjadi~

Haish~


Kita mampu merancang Allah yang menentukan...


Serius inilah keadaan yang paling ditakuti dan menyedihkan bila terjadi...





Aku diberikan tanggungjawab untuk cari katerer bg majlis berbuka opis..


Aku amik amanah tu ngan harapan yg tinggi dan bersemangat..





Cari katerer, dapatkan quotation, sediakan minit bebas, kuarkan R.O dan akhir sekali terkeluarlah L.O pembayaran...





Namun begitu, apa yg di plan dari awal x bape nk menjadi...





katerer lambat


.


.


.


.


hujan lebat ni xleh nk elak


.


.


.


.


NASI TAK CUKUP!!!!!





ini yang jadi hangin satu badan... serius mmg aku tak jamah pn ape2 masa waktu berbuka then tgu sampai org turun suma tetiba nasi x cukup... mmg sedih... rasa dipersalahkan sgt2...





memang serik giler amik katerer yg xde pengalaman ngan organisasi...








notakehidupan: janganlah kedekut bagi makan kat org..!~

5 comments:

MasZuber said...

lorrr, nasik tak cukup??

adoi sianye organizer..

cik fiza said...

maszuber: iyer sis.. teruk kena sgt sedey... sy x mkn pn masa tu huhuhu~~

gadisBunga said...

hah? alamak....

takpe...next time cuba buat yg lebih baik...

azieazah said...

Adoiii... caterer mana yg tak pandai bajet orang makan nih.. alahai sian orang yang incharge.

jeBateja said...

pehhhh...kalau den tempat ko.....tensen giler....malu pun ader rasanya....sabar lah geng....