CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, September 6, 2011

Salam Lebaran~

Assalamualaikum...
Salam Lebaran...
Maaf kalau ada sebarang salah silap sepanjang melayari blog ni...

Serius aku xde ape2 cerita yang menarik giler nak share sebab semuanya masih sama...
Apa yg sama?

Orang masih sama mcm biasa: muka xde tukar pn hihihi~~

Perangai pun masih mcm biasa: cuma mgkin sejak akhir2 ni sedikit meroyan dan cepat sentap huhu~~

Status haruslah masih mcm dulu2 juga: orang lain suma dh bertukar status.. aku masih mcm ni.. masih gedik2 beli bunga api (untuk diri sendiri yer bukan utk anak hahahaha~~), masih blari2 ke sana sini bila nk cepat (tak reti nk slow2, sopan santun sgt bila nk buat keje) dan yg paling penting masih berjola joli ngan adik2 n sepupu kesayangan tanpa rasa jemu hihi~~

Kesimpulannye xde yang menarik dan tertarik untuk di update...

Tapi takpe... kehidupan perlu diteruskan bagi mencari secebis harapan...


Raya pun belum habis jadi jom la kita bermaaf-maafan dan berkunjungan yer...


notakehidupan: kadang rasa berputus asa kadang rasa ada harapan...

1 comments:

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

selamat hari raya maaf zahir batin...