CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, October 31, 2011

Dateline Untuk Kawen??

Haha~~
Malam tadi tgk satu citer Indonesia kt Astro Citra..
Tajuk cm x bape nk best tapi citernye menarik..
Tentang wanita bekerjaya tinggi tapi tak nak kawen...
Dia tak percaya pada perkahwinan sbb jawatan dia pun dh tinggi..
Tiba2 jatuh cinta dengan pekerja dia sendiri yg agak jauh rank dr dia..

Cinta itu buta~~
Tu je boleh nk cakap kut..
Tapi mmg menarik jalan cerita sebab dia buat majalah berkenaan wanita..
Ada la tips2 nk approach lelaki dan sebagainya..
Last2 bila dia nk approach lelaki tu ikut tips dalam majalah dia sendiri tak menjadi haha!!

Ada satu ayat yg bapak dia bagi..
"umur papa udah 60, udah mahu sampai dateline tunggu kamu kawen"

Dia jawab:
"Takkan kawen pun ada dateline?"


Ada ke dateline utk kawen?

notakehidupan: ......... :speechless:......................

3 comments:

nurkaloi said...

hahahah ntah laaa
lau sudah smpai masenye utk kawen bila2 pun jadi
kalau dah memang blom lagi
kasik dateline camne punn tak pat jugak hahah

Ms and Mr Red Ribbon said...

macam pernah tnk je filem tue hehe...

for me, memang ada dateline... before 30, and I did it hehe :)
tiap orang lain2 kan...

gadisBunga said...

dateline ada sama Allah. :D