CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, November 15, 2011

Harmony Korean Film: Airmata Macam Air Hujan!!



Serius citer ni sgt2 sedih... mula2 aku berkenan nk tgk Filem Harmony (Korea) di channel AlHijrah 114 sebab kt sinopsis citer tentang koir di dalam penjara..


Mula2 tgk mmg menarik.. Penjara wanita yg mana banduan2 ni drpd latar belakang yg berbeza dan kebanyakan dorg adalah mangsa keganasan rumah tangga dan mereka terbunuh atau membunuh pasangan mereka..


Kira heroin yg mula2 dpt idea utk koir ni Jeong-Hye yg lahirkan baby dlm sel sbb dia terbunuh laki dia sbb laki dia pukul dia masa dia pregnant.. kesian giler..




So ada sorg Professor Muzik yg sedang tunggu keputusan perbicaraan membunuh suami yg curang dalam sel yg sama.. kiranya prof ni mcm mak la sbb dh tua... dia la yg bimbing team koir tu sampai bjaya...




Memang citer ni penuh ngan mainan emosi.. Sorg mak yg dituduh membunuh dan dipulaukan anak-anak..,. sorg mak yg terpaksa serahkan anak baby dia kepada org lain sbb dia xnk anak dia membesar dan tahu mak dia pembunuh... uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!




Air mata mcm hujan malam tadi.. nangis sorg2 depan tv sampai bengkak2 mataku... Lama dh tak tgk citer touching cmni... kalo ada masa korg try la tgk.. mmg best dan sgt sedih.. sediakan tisu byk2.. kalo xde tisu, lengan baju pun boleh...







notakehidupan: rindu~

4 comments:

jeBateja said...

wow...mcm best ni...nak kena tgk ni....uhukz...

nurkaloi said...

kaloi susah nk nangis tgok cite cite cintan nie even sdey gile
hahah

tp tgok mster chef boleh ternangis
pelik eakkk hahah

Abu Luqman said...

salam fizza

ssy said...

best ke cite nie? ni yg rase nk download nie..eheheh...;)