CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, November 6, 2011

Rindu Serindu Rindunya haha!! (GadisBunga; MasZuber; BonekaDalam Chermin;YatiFarhan;NurKaloi;Jebateja;LaDolceRyna;Azma;PuteriRaidah;IliSafura;PopKorn

Iyaaaahhhh!!
Salam aidiladha kawan2...

Oleh kerana telah di tag oleh sahabat aku yg bertuah Cikgu Den..
Maka disebabkan tgh rajin aku jawab la soalan2 ni yer..


Jawapan untuk Soalan dari cikguden


1. Betul ke nak soalan ni?
Kalau tak betul tak jawab ler cikgu oii

2. Tak menyesal?
Sesal tidak berguna lagi hahahaha

3. Suka tak jawab soalan?
Suka suka suka ^_____^

3. Nak soalan susah ke senang?
Of course la yang senang2 jek...

4. Rasa cikguden ada soalan tak?
Mesti la ada.. nama pun cikgu.. kn slalu buat soalan pekse hehehe

5. Tak kira la. Kena jawab juga. Nak berapa soalan?
1 je boleh?

6. Ok la. Apa nama manja korang?
Fiz (hahaha yg ni perasan sendiri hahahahahaah~~)

7. Korang suka buat apa bila bosan?
Menyanyi sorg2..

8. Korang ngadap blog korang tiap-tiap hari ke?
Kalau tak bz ngadap la..

9. Berapa jam sehari?
Ada la 2 ke 3 jam..

10.Apa yang korang dapat dengan berblog ni?
Dapat kongsi2 pendapat pastu dapat tambah kawan..

11.Apa impian korang?
Nak jadi kaya dan happy..boleh tolong keluarga huhu~~


Soalan yang nak ku tanya:

  1. Siapa jejaka/gadis idaman malaya kamu?
  2. Berapa lama kamu habiskan masa membelek muka setiap hari?
  3. Suka makan ape?
  4. Pernah tak dok tepi jalan kira berapa kereta lalu?
  5. kalau stress kamu buat ape?
  6. Kalau aku jadi laptop, kamu nk jadi ape?
  7. Dalam seumur hidup berapa kali kamu menangis?
  8. Drama/Filem ape yg meninggalkan kesan mendalam dalam diri kamu?
  9. Berapa pasang baju raya kamu slalu beli?
  10. Restoren paling sedap yg kamu penah makan?
  11. Ada soalan tak? hahahaa


Nak tag siapa ek. ni dia;

  1. Gadis Bunga (yang wajib di tag sebab sgt baik dan sweeeeettt hehehe)
  2. Mas Zuber ( yang baik dan sweet jugaaaaa)
  3. Boneka Dalam Chermin (yang penulisannya sgt unik)
  4. Yati Farhan (bakal pengantin baru~~ buat pas naik pelamin la tag ni ek)
  5. Nur Kaloi (yang comel dan bergaya)
  6. Incik Jebateja (yang sporting dan supportive)
  7. Sis Ryna (yang bergumbira ngan baby nya yg comel)
  8. Azma (sahabat lama)
  9. Cik Puteri Raidah (yang sedang kursus kalo freee leh la wat)
  10. Puan Ili Safura (yang sgt hepi ngan baby gurl nya)
  11. PopKorn (yang baru saja sy follow)
Jangan segan2.. sila lah buat tag jika sudi yer kwn2 ku syg :)

notakehidupan: dapat 1 sms rasa nk jerit satu dunia..

3 comments:

cikguden said...

terima kasih sebab sudi jawab soklan2 cikguden. rasa stress x? hehe.

mesej apa tu?

cik fiza said...

cikgu den: xde la stress sgt hehehe msj biasa2 je.. hihihi

gadisBunga said...

erk. kalau saya belanja kamu eskrem boleh tak kecualikan dari buat tag ni....wahai fiza yang manis...? hihihi~