CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, February 5, 2012

Episod Hujan Airmata Part 1

Janji tinggal janji..
Pergh susah giler nk cope ngan keje baru yg mencabar...
maka nya aku akan terbongkang tiap hari pas solat isyak kepenatan..

Seperti yg dijanjikan nk share ttg Farewell Party yg kawan2 opis lama wat untuk aku..
2 majlis... tu yg menyayat hati tu..
sesi nangis2 yg agak kritikal..

layanz gambar...



Bacaan doa semasa majlis bermula... tgk berapa byk makanan atas buffet tu huahahaha



Serius sgt terharu dgn kehadiran Pengarah, Pendaftar (my boss) dan juga semua team.. tunduk tu bukan ape, nangis~~~



Mereka berdua ni boleh tergelak2 bagi ucapan, aku ditepi dah hujan ribut petir dahhh



Geng2 yang akan disayangi sampai bila2...



Bergambar mesra semuanya..



Ok.. airmata.. serius nasib baik xde yg rakam waktu aku bagi ucapan ni.. kalo x malu giler.. ngan suara bergetar sampai tak terkeluar... sgt2 touching..

Banyak lagi pic tapi bersambung ke part 2...

notakehidupan: tempat jatuh lagi dikenang inikan pula tempat bermain dan belajar....

5 comments:

al-lavendari said...

pindah dari mana hendak ke mana ?

cikguden said...

kerja kat mana sebelum ni?

jeBateja said...

alaaa....awat depa tak rakam hang bg ucapan tu...kalau tak sure best......ahakz..terketaq2...ahakz

ardz marn said...

gambaq kedua tu .. tgh nangis ka tgh main sms.. keh3..

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. said...

Gudluck untuk semuanya..tak mo nanges nanges ok. =)