CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, October 30, 2017

New mission. Matlamat baru.

Alhamdulillah. Lama. Sangat lama tak menulis blog.

Insya Allah tak lama lagi akan mula semua hobi lama menulis ni.

Perkembangan terkini...... Sedang dalam usaha menghabiskan Master di UiTM.

Mohon didoakan agar usaha dipermudahkan. Semester ketiga semester akhir.

Sebenarnya banyak ilmu baru yang nak dikongsi.

Insya Allah selepas selesai kita buat entri yang menarik the bomb 😘

Insya Allah juga 26 November ini bakal ke tanah suci untuk menunaikan umrah. Juga mohon didoakan.





Salam rindu

Fiza Omar






Monday, February 1, 2016

Empat Tahun Yang Hilang~

Assalamualaikum,

4 tahun tak menulis blog..

Title dari Cik kepada Puan (8/3/2014)

Pengalaman hidup dah berbeza dari dulu

Semoga kehidupan akan datang akan lebih baik dan bermakna untuk jadi hamba Nya





Saturday, November 10, 2012

Kuasa Cinta~

Episod demi episod dah berlalu dalam hidup ni..
Tapi episod yang satu tu masih belum dapat ku tempuhi lagi..

Ya Allah, adakah perasaan ini sama dengan perasaan-perasaan yang sebelum ini...
Aku berdoa agar Kau permudahkanlah segalanya untuk ku..

Aku mahu kuasa ini menguatkan semangat, hati dan perjuanganku...



notakehidupan:  doakan yang terbaik untuk ku ye kawan-kawan.....

Sunday, October 28, 2012

berbulan-bulan sudah....

assalamualaikum...

yaa... nampaknya telah berbulan-bulan tinggalkan blog ni...  xde kesempatan masa nk menconteng... keje baru ni bz amat... bulan 10 ni sampai 3 kali outstation... mcm2 nk share tapi nnt nk karang hihihihi


salam sayang rindu pd teman2 semua...


gambar raya puasa yg di upload semasa raya haji hiuhihihihi

Saturday, April 14, 2012

Pergilah kasih pergilah sayang..

Sebulan tak buka langsung blog ni...
Ada sesuatu berlaku yang sangat2 menyentuh hati sanubariku..

Banyak pengorbanan yang perlu dilakukan untuk meneruskan kehidupan..
Dan pengorbanan kepada diri sendiri untuk membahagiakan orang disekeliling..

Kawan-kawan,
Doakan aku tabah dan cukup kuat menghadapi dugaan-dugaan ku...



notakehidupan: senyum segaris hatiku sedih..

Sunday, March 11, 2012

Setelah sekian lama...

oh rindu nak berblog..
tapi setiap kali bercita2 nk menaip cerita2..
akhirnya... ZZzzzzzZZZZZzzz...

Keje baru ni aku tak dibekalkan PC..
Maka bila berkongsi dan bos pulak selalu intai2 kami buat apa, xde la kesempatan nk update kt opis... dan juga ditambah dengan tugas yg sememangnya banyak dan tak menang tangan...

Banyak benar nk citer tapi satu je nk bgtau korg...

tgk la citer BUNOHAN...

memang best dan bawa kita berfikir tentang kehidupan... latar masyarakat kelantan... jgn risau ada subtitle hihihi~~

nanti aku hurai lagi ek..


notakehidupan: sejak2 nk menginjak setahun lebih tua, jiwa aku lebih sensitif..

Sunday, February 5, 2012

Episod Hujan Airmata Part 1

Janji tinggal janji..
Pergh susah giler nk cope ngan keje baru yg mencabar...
maka nya aku akan terbongkang tiap hari pas solat isyak kepenatan..

Seperti yg dijanjikan nk share ttg Farewell Party yg kawan2 opis lama wat untuk aku..
2 majlis... tu yg menyayat hati tu..
sesi nangis2 yg agak kritikal..

layanz gambar...



Bacaan doa semasa majlis bermula... tgk berapa byk makanan atas buffet tu huahahaha



Serius sgt terharu dgn kehadiran Pengarah, Pendaftar (my boss) dan juga semua team.. tunduk tu bukan ape, nangis~~~



Mereka berdua ni boleh tergelak2 bagi ucapan, aku ditepi dah hujan ribut petir dahhh



Geng2 yang akan disayangi sampai bila2...



Bergambar mesra semuanya..



Ok.. airmata.. serius nasib baik xde yg rakam waktu aku bagi ucapan ni.. kalo x malu giler.. ngan suara bergetar sampai tak terkeluar... sgt2 touching..

Banyak lagi pic tapi bersambung ke part 2...

notakehidupan: tempat jatuh lagi dikenang inikan pula tempat bermain dan belajar....